Billig gulvafslibning – Den billigste gulvafslibning i Aarhus

Billig gulvafslibning i Aarhus, Randers og Horsens tilbydes. Kort ventetid og gulvarbejde udført i høj kvalitet udføres af dygtige gulvmænd. Har du et trægulv i Østjylland som trænger til en opfriskning? Så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside.

Billig gulvafslibning i Aarhus, Viby, Hasselager og andre steder

Afslibning af trægulve er en rigtig god måde at skabe og forvandle gulvoverfladen. Her fjernes den gamle lak, hvorefter der kan påføres en ny og mere slidstærk.

Skal gulvafslibningen efterfølges af en overfladebehandling?

Et trægulve helt uden en overfladebeskyttelse, er meget sårbar for ridser, hakker, spild og dagligt slid. Derfor er det altid en god idé at påføre:

 • Lak
 • Lud
 • Olie
 • Sæbe

Eller noget helt andet. Hvid olie, hvid lak og hvid lud kan anbefales, såfremt der ønskes et lyst og hvidt gulv. Du kan eventuelt kigge forbi et byggemarked eller større malerforretning og se prøver til inspiration:

 • Billig gulvafslibning i Aarhus, Viby, Skejby, Åbyhøj og andre steder i Østjylland. Højbjerg og det sydlige Århus er steder hvor vi laver mange trægulve med gulvafslibning, gulvbearbejdning, gulvopgaver og gulvopgaver af forskellig slags.Silvan
 • Bauhaus
 • XL-Byg
 • Stark
 • Flügger

Når et trægulv skal renoveres må der vælges, så skal det være en gulvafhøvling eller en gulvafslibning?

Spøgsmålet om hvilken metode der skal bruges til gulvrenovering må vurderes af en fagmand, for der er flere forskellige muligheder. Gulvafslibning og gulvafhøvling er de mest oplagt. Endvidere må der tages stilling til hvilken type efterbehandling der vil være tilrådeligt at bruge. Vi bruger kun danske produkter indenfor lak, lud og olie. Faxe, TripTrap og Junckers er mærker som vi flitting benytter som gulvbehandling, og indenfor gulvbranchen er Dansk lig med kvalitet. Men vi er til for at rådgive og vejlede dig, så kontakt os gerne for her kan du få rådgivning og vejledning vedrørende gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling. Men hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling? Modsat gulvafslibning så bruges en gulvafhøvling til at fjerne niveauforskelle, bulede gulve, skæve gulve eller gulve belagt med fernis o. l. Og en gulvafslibning er den mere blide og nænsomme metode som blot fjerner den gamle overflade samt småridser og hakker. Du kan få billig gulvafslibning i Århus nu, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang.

Hjemmegjort gulvafslibning er absolut en mulighed

Vi tilråder ikke selv at bruge tid og ressourcer på gulvafslibning. I enhver farvehandel og byggemarked kan der lejes gulvslibemaskiner, men de er ofte misligeholdte med skæve valser. Sådanne maskiner kan ikke anvendes med ønsket om et flot resultat. Men der er selvfølgelig ikke noget til hindre for, at gulvafslibning kan udføres som gør-det-selv mand. En professionel fagmand udfører en gulvafslibning og gulvbehandling med sans for detaljen, og med øje for muligheder og trætekniske finesser. En renovering af trægulve udføres, for at gøre trægulve smukkere og det berører alle mennesker i boligen, samtidig med at et nyafslebet trægulve er præsentabelt.

Muligheder for gulvbehandling af trægulve

Igennem mange år er trægulve blevet sæbebehandlet i danmark og skandinavien. Et sæbebehandlet trægulv er ikke så kompliceret som det måske lyder til, for en sæbebehandling er simpelthen blot at vaske trægulvet med sæbe. Man taler også om ’skurede gulve’ hvor et trægulv blev skuret med en hård børste og hvor den gule patina i træet nærmest blev skuret af. En sæbebehandling har været brugt i danmark igennem mange generationer, og der bruges i alt sin enkelthed blot en tyktflydende gulvsæbe eller sæbespåner. Et trægulv i boligen er ren natur og træet har den egenskab, at det vil optage eller afgive fugt afhængig af omgivelserne, det er miljø og giver et sundt indeklima. Idet vi har mange års ekspertise og kompetence indenfor gulvarbejde så hjælper vi dig gerne på vej, så kontakt os for en uforpligtende snak om dit trægulv. Vi tilbyder gratis et uforpligtende konsulentbesøg med rådgivning, tilbud, vejledning samt valg af gulvbehandling:

 • Ludbehandling
 • Voksbehandling
 • Bejdsning
 • Lakering
 • Oliebehandling
 • Sæbebehandling

Som du ser er der noget forskelligt at vælge imellem, og hvilken type gulvbehandling der passer bedst til dig, kan vi kun hjælpe dig med at finde ud af. Vi har prøver og billeder som kan give dig inspiration, og ellers kan de forskellige former for gulvbehandling opleves i ethvert større gulvcenter, farvehandel eller byggemarked.

Afslibning af trægulve er en allergivenlig løsning

Vi bruger ikke lak med opløsningsmidler som kan forårsage allergier. Tværtimod, de laktyper der bruges idag er på vandbasis og ganske harmløse. Endvidere er gulvafslibning en god anledning til at få fjernet gamle væg-til-væg tæpper som er støvsamlere og allergifremkaldende. Og lige nu kan du få billig gulvafslibning i Aarhus og omegn, så det er oplagt at komme igang nu. At få det gamle trægulv frem i lyset og afslebet giver en fantastisk rumvirkning.

Træ til trægulve er et fantastisk materiale

Træ er et naturens materiale med unikke strukturer, så man kan med rette kalde et trægulv for boligens største kunstværk. Og hvis du kigger nærmere på dit trægulv, så vil du kunne se at på tværs af træets ‘vedkar’ løber en mængde smalle marvstrenge, hvis funktion er at føre næring fra grønbarken ind i stammen. Disse åretegninger i træet giver den karakteristiske og smukke struktur, som er så fascinerende. Men et trægulv skal udover at se flot ud, også være en gulvbelægning der benyttes uden at vi behøver at bruge mange ressourcer på vedligeholdelse og rengøring. Som alternativ kan der benyttes kunstige gulvbehandlnger som vinyl eller linoleum. Linoleum kan anvendes i stort set alle rum men har ikke den samme varme glød og behagelige bløde touch som trægulve.